Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایتخت و دیگر شهرهایی که طعم بارش برف کم سابقه روزهای اخیر را چشیدند هنوز درگیر تبعات آن هستند؛ به طوری که امروز نیز صفحه اقتصادی ایسنا میزبان تعداد زیادی از تیترهای مربوط به بارش ها بود. از جمله مواردی که در روزهای برفی افتاد و عملا بخش زیادی از مردم را به خود مشغول کرد، موضوع افزیش قیمت خدمات در این ایام بود که چشمگیرترین این خدمات موضوع حمل نقل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می توان گفت که انواع مختلف حمل نقل، از هوایی گرفته تا زمینی و با انواع مختلف مقاصد، از درون شهری گرفته تا بین شهری و حتی بین المللی از مبدأ شهرهای برف زده دچار اختلالات جدی شدند. به طوری که بنا بر گزارش ایسنا با وجود این که برنامه پروازی دو فرودگاه تهران به سمت عادی شدن حرکت می‌کند اما هنوز تعدادی از پروازها تاخیر دارند و مسافرانی هستند که پس از ۷۲ ساعت در فرودگاه ها سر گردانند. در گزارشی که به همین موضوع پرداخته است آمده که فرودگاه امام خمینی (ره) در جدیدترین اطلاعات خود اعلام کرده که پروازها در این فرودگاه در جریان است و دلیل تجمع مسافران آن نه مشکلات فرودگاهی که مشکلات ایرلاین‌ها در نهایی کردن مقدمات پرواز بوده است. این فرودگاه همچنین گفته تمام امکانات برای استراحت مسافران در نظر گرفته شده و شب گذشته نیز به مسافران غذای رایگان داده‌اند. همچنین گفته میشود در فرودگاه مهرآباد طبق اعلام شرکت فرودگاه‌ها در دو روز گذشته بیش از ۷۰۰ نشست و برخاست انجام شده و طبق اعلام این شرکت پروازها به سمت عادی شدن حرکت می‌کنند. البته مشکلات مسافران در فرودگاه ها منحصر به لغو یا تاخیر پرواز ها نبود بلکه آنها با کرایه های نجومی تاکسی های فرودگاه هم مواجه شدند.

ماجرای گرانی تاکسی‌ها و روزهای برفی

افزایش کرایه تاکسی ها در روزهای برفی در فرودگاه ها نماند، بلکه در سطح خیابان های شهر نیز قیمت تاکسی ها بالا رفت. گرچه بالا رفته کرایه تاکسی ها و البته صرفا دربستی شدن آنها در شرایط بد جوی تازگی ندارد، ولی موضوعی که در این میان تازگی داشت افزایش قیمت های عجیب تاکسی های اینترنتی بود که حتی به دو برابر قیمت هم رسید. در گزارشی که برای پیگیری وضعیت قیمت گذاری تاکسی های اینترنتی به سراغ دبیر اتحادیه کسب و کار های اینترنتی رفت مطالب جالبی به چشم می خورد که از جمله آنها موضوع نبود عزمی از جانب هیات مدیره این اتحادیه برای نظارت بر قیمت گذاری ها و جای خالی نهاد های ناظر حامی حقوق مصرف کننده در این عرصه است. فرشاد وکیل زاده -دبیر اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی- در این گزارش گفت: یک کسب و کار موفق و منصف اگر یک یا دو روز در سال با بارندگی شدید مواجه شود، برای مجاب کردن رانندگان به سرویس دهی، تفاوت هزینه ها را از بودجه خود پرداخت می‌کند تا بتواند بازار را حفظ کند، نه اینکه با  افزایش نامتعارف قیمت، کل بار هزینه را بر دوش مصرف‌کننده بگذارد. البته این مواضع در جلسات اتحادیه نیز بیان می‌شود اما به نظر می‌رسد عزم جزمی برای رسیدگی به این مشکلات در اتحادیه وجود ندارد. مردم نباید اجازه ندهند که از اعتمادشان در این زمینه سوء استفاده شود.

خبر صادرات خاویار ایران برای اولین بار به مریکا جز اخبار قابل توجه اقتصادی بود؛ به طوری که در این خبر به گفته عباس رجایی - مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی- با مجوزی که در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ از سازمان FDA آمریکا دریافت شد سال گذشته حدود ۱۰ کیلوگرم خاویار طبیعی به آمریکا صادر شده که ارزشی بالغ بر ۶۰ میلیون تومان داشت. هم چنین در این خبر با اشاره به قیمت خاویار آمده است که خاویار پرورشی بسته به کیفیت آن بین ۲.۵ تا ۶.۵ میلیون تومان قیمت دارد و خاویار وحشی نیز که انحصارا در اختیار این شرکت است هشت تا ۱۲ میلیون تومان عرضه می‌شود که البته قیمت کنونی آن ۹.۵ میلیون تومان است. خبر دیگر قابل توجه تجاری در اقتصادی احتمال افزایش واردات برج هندی با لغو ممنوعیت واردات است که کفته می‌شود از سرگیری واردات برنج از سوی ایران ممکن است صادرات برنج باسماتی هند را افزایش دهد.

همه حواشی تفریغ بودجه

پرونده بودجه ۱۳۹۵ هنوز مختومه نشده است و گزارشاتی که از آن منتشر شده اصطکاکاتی را میان دولت و دیوان محاسبات به وجود آورد. در گزارش مفصلی که ایسنا از این موضوع منتشر کرد به تفضیل در باره موضوع تفریغ بودجه پرداخته شده و در بخشی از آن با اشاره به انتشار گزارش مستقل تفریغ بودجه توسط رئیس دیوان محاسبات به نقل از یک کارشناس نوع مواجهه دوت با گزارش دیوانم محاسبات را درست ندانسته و معتقد است رفتار دولت می‌تواند به نوعی موجب ایجاد تشویش در جامعه و شکل‌گیری علامت سوال‌های متفاوتی در بین عموم شود.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ برتر به روزهای پایانی بیست و سومین دوره خود نزدیک است و در این بین باز هم مربیان خارجی تازه واردی حضور در فوتبال ایران را تجربه کردند.

در لیگ نوزدهم بود که قانون منع استفاده از بازیکنان و مربیان خارجی توسط هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ تصویب شد و برای مدتی لیگ برتر را تحت الشعاع خود قرار داد. در آن مقطع کالدرون و برخی مربیان خارجی دیگر راهی جز پایان همکاری پیدا نکردند، اما پس از چند ماه رفته رفته داستان به روال گذشته خود برگشت. 

در همین راستا وقتی لیگ برتر در دوره بیست و سوم آغاز شد، مارینوس اوزونیدیس یونانی تنها خارجی تازه وارد به لیگ برتر بود و در ادامه ایگناسیو مارتینز در فولاد جانشین منصوریان شد و آلکارس اسپانیایی هم در نساجی مازندران جانشین مهدی رحمتی. این در حالی بود که ژوزه مورایس و پاکو خمس نیز حضورشان را با عملکردی که در فصل گذشته با تراکتور و سپاهان ارائه کرده بودند، تمدید کردند، اما حالا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان مسابقات یکی از آنها راه جدایی در پیش گرفته است.

در طول تاریخ اما آلکارس اسپانیایی که خیلی نتوانست در فوتبال ایران دوام بیاورد، شصت و دومین مربی خارجی حاضر در فوتبال ایران بوده که سهمیه اسپانیا را پس از ایگناسو مارتینز سرمربی سابق فولاد خوزستان به عدد دو رساند. 

میروسلاو بلاژویچ کروات، تونی اولیویرای پرتغالی، وینفرد شفر آلمانی، مانوئل ژوزه پرتغالی، جان توشاک ولزی، مصطفی دنیزلی ترکیه‌ای، قربان بردیف روس، تومباکوویچ یوگوسلاو، برانکو ایوانکوویچ و زلاتکو کرانچار کروات، ژرژ لینکنز بلژیکی، ژوزه مورایس پرتغالی (آنگولایی) و برخی نام‌های دیگر را می‌توان در میان نام‌های بزرگ و پرافتخاری قرار داد که به لیگ برتر فوتبال ایران پیوسته‌اند. جالب اینکه به جز مربیات کروات هیچ‌کدامشان حداقل در کسب قهرمنی لیگ برتر موفق نبوده‌اند! 

از سوی دیگر مربیان کروات نظیر پوکله‌کوویچ، زلاتکو کرانچار، اسکوچیچ، فرانچیچ، برانکو، بوناچیچ و ... به شدت حضورشان در فوتبال ایران با توجه به شباهت‌های فرهنگی با 20 مربی بیشترین بوده و به موفقیت‌های قابل توجهی هم دست پیدا کرده‌‌اند.

آخرین مربی خارجی قهرمان لیگ برتر نیز کروات بوده و برانکو ایوانکوویچ در پایان لیگ هجدهم برای سومین مرتبه با پرسپولیس جشن قهرمانی گرفت. طی 4 سال اخیر هم سه مرتبه یحیی گل‌محمدی و یک مرتبه فرهاد مجیدی موفق به کسب قهرمانی شده‌اند. پیش از برانکو ایوانکوویچ هم آخرین مربی خارجی لیگ برتر فوتبال ایران که موفق به قهرمانی شده، کرانچار بوده که با سپاهان در لیگ یازدهم موفق به کسب افتخار شده و پیش از این مربی کروات نیز فرانچیچ با فولاد خوزستان موفق به رقم زدن این مهم شده است. پیش از فرانچیچ هم به پوکله‌کوویچ دیگر مربی کروات می‌رسیم که دو مرتبه با پرسپولیس موفق به کسب قهرمانی شده است.

در دوران قبل از انقلاب هم آلن راجرز انگلیسی و رایکوف صرب در لیگ برتر به قهرمانی با استقلال و پرسپولیس نائل شده‌اند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برخی کشورها نظیر آرژانتین، بلژیک، هلند، یونان، ارمنستان، ولز و ترکمنستان طی 23 دوره لیگ برتر فقط یک نماینده به عنوان مربی در فوتبال ایران داشته‌اند.

به نظر شما شصت و سومین مربی خارجی لیگ برتر سر از کدام تیم درمی‌آورد؟

دیگر خبرها

  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • عاقبت تصادف وحشتناک خودروی ایرانی با تیگو ۷؛ این چه وضعشه؟! | فیلم
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)