Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@07:34:18 GMT

حال و روز بازار غذاهای لاکچری در ایام کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۵۷۱۱

حال و روز بازار غذاهای لاکچری در ایام کرونا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، با وضع تدابیر قرنطینه که برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح جهان انجام گرفت، صنعت غذای لاکچری ممکن است یکی از بخشهایی باشد که به شدت از بحران پاندمی آسیب دیده‌اند زیرا برای آیتم‌های گران قیمت مانند خاویار به شدت به رستورانها و هتلهای لوکس وابسته بوده است.

در حالی که برخی از تولیدکنندگان این مواد غذایی لذیذ برای سر پا ماندن مستقیما به سراغ مصرف کنندگان رفته‌اند، سایرین ناچار شده‌اند تولیدشان را کاهش دهند زیرا برخی از محصولات از ابتدای امسال تاکنون تقریبا نیمی از ارزش خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار سفارش‌ها که توسط سرویس آنلاین خدمات رستوران "اوپن تیبل" ثبت شده است، نشان می دهد که رزرو صندلی برای شام در رستورانهای آمریکا، انگلیس، آلمان، کانادا، استرالیا، ایرلند و مکزیک امسال ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

افراد در شرایط بحران سلامتی و نگرانی نسبت به وضعیت مالی یا در شرایطی که رستورانها با رعایت تدابیر فاصله گذاری اجتماعی بازگشایی می‌شوند، تمایل کمتری برای مصرف غذاهای لاکچری دارند.

تخفیف‌های بالا

به گفته اوله هو، مدیر سرویس مشاوره شرکت کارگزاری IKON در سیدنی، غذاهای لاکچری یکی از بخشهای جهانی است که به شدت از شیوع ویروس کرونا آسیب دیده و با توجه به این که بسیاری از کشورها دچار رکود شده‌اند، انتظار نمی‌رود بهبود فوری پیدا کند.

کاهش تقاضا در حال حاضر به قیمت غذاهای لاکچری به شدت ضربه زده است. در توکیو قیمت گوشت گاو واگیوی مرغوب حدود ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده و ماهی تن باله آبی که در ژاپن بهترین به شمار می‌رود، طی همین مدت بیش از ۴۰ درصد کاهش قیمت داشته است. قیمت طالبی ژاپنی معروف از شیزوکا هم ۳۰ درصد افت کرده است.

شرکت روسی "کاویار هاوس" برای فروش خاویار بلوگا ۳۰ درصد تخفیف عرضه می‌کند. الکساندر نوویکوف، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: فصلهای بهار و تابستان همواره فصلهای ضعیفی برای بازار خاویار هستند اما اگر بخواهیم دوره فعلی را با سالهای گذشته مقایسه کنیم، فروش در روسیه ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

در فرانسه قیمت خاویار نزدیک به رکورد پایینی مانده و فروش شامپاین افت کرده است در حالی که تولیدکنندگان غذای معروف جگر چرب مرغابی هم مجبور شده‌اند برای تقویت قیمتها، تولیدشان را کاهش دهند. رستورانها عامل ۴۰ درصد از فروش جگر چرب تولیدکنندگان فرانسوی بوده‌اند.

صیادان صدف و حلزون هم با تغییر عادات غذایی در ایام قرنطینه، ناچار شده‌اند که صید خود را کاهش دهند.

راه‌کار تولیدکنندگان لاکچری برای تقویت بازار

تولیدکنندگان غذاهای لاکچری برای پر کردن شکاف در بازارشان، تلاش کرده‌اند از طریق پلتفرمهای تجارت الکترونیکی دسترسی مستقیم به مصرف کنندگان پیدا کنند.

سایرین هم تلاش می‌کنند تولیدشان را به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها برسانند.

هیو کیلن، مدیر اجرایی شرکت استرالین اگریکالچر که بزرگترین تولیدکننده گوشت گاو در استرالیا است، اظهار کرد که این شرکت عرضه تولیداتش به شماری از بزرگترین سوپرمارکت‌ها جهان، قصابها و مصرف کنندگان آنلاین را افزایش داده است.

بر اساس گزارش رویترز، اما فروشندگان می‌گویند فروش به سوپرمارکت‌ها سود کمتری نسبت به رستورانهای لوکس دارد.

به گفته یوکیتاکا یاماگوچی، رییس شرکت یامایوکی که واسطه فروش تن ماهی در ژاپن است، رستورانهای سوشی ۴۰۰ هزار ین معادل ۳۷۳۷ دلار برای ۱۰ کیلوگرم از بهترین تکه گوشت ماهی تن پرداخت می‌کنند در حالی که سوپرمارکت‌ها برای ۱۰ کیلوگرم تنها ۲۵ هزار تن پرداخت می‌کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رستوران تقاضای جهانی ویروس کرونا غذاهای لاکچری غذاهای لاکچری سوپرمارکت ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد