Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گسترش نیوز،در گوشه کنار همین شهر که هر کارگر یا کارمند برای حقوقی که با آن دخل و خرجش نیز بهم نمی‌خورد و در بیشتر موارد نصف حقوق آن صرف اجاره خانه آن می‌شود، هستند افرادی که زندگی متفاوتی دارند. این تفاوت تا جایی است که حتی وضعیت خورد و خوراک آنها مانند فاصله زمین تا آسمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که از موقعیت مالی مناسبی برخوردار هستند، میز لاکچری را برای صبحانه خود می‌چینند. در این میز ممکن است موادغذایی مختلفی شامل کالباس، سوسیس، تخم‌مرغ و... باشد.

یکی از مواد غذایی که در این سفره لاکچری ممکن است دیده شود، خاویار است.

ایران بهترین تولیدکننده خاویار

ایران در تولید خاویار حرف اول را می‌زند. خاویار ایرانی به عنوان یکی از نشانه‌های ایران در حوزه شیلاتی و به نوعی در کنار زعفران ایرانی، شناسنامه ما به حساب می‌آید. سال‌ها است که ایران در زمینه تولید خاویار فعالیت دارد. حدود ۹۰ درصد خاویار جهان از طریق کشور ما تولید می‌شود. خاویارهای ایران بهترین نوع خاویاری هستند که تولید می‌شود.

خاویارهای ایرانی پس از استحصال در شیشه‌ها و قوطی‌های مختلف با وزن‌های متفاوت قرار داده می‌شوند. یکی از رایج‌ترین نوع بسته‌بندی در بین خاویارها بین وزن‌های ۵۰ و ۱۰۰ گرم است. خرید خاویار با وزن ۱۰۰ گرمی در ایران بسیار رایج است.

قیمت هر کیلو خاویار در دو سال اخیر تغییرات اساسی داشته است. هر ساله نرخ هر کیلو خاویار به سبب تغییر نرخ ارز و قیمت‌های متفاوت جهانی می‌تواند تغییر کند.

سالانه ۱۶ تن تولید خاویار داریم

سیدجواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بالاترین میزان تولید خاویار متعلق به ایران است، گفت: سالانه ۱۶ تن تولید خاویار داریم که همه آنها پرورشی است، زیرا صید ماهیان خاویاری از سال‌های قبل ممنوع شده است. افق ما تولید ۱۰۰ تن خاویار پرورشی در سال است. در حوزه گوشت ماهیان خاویاری نیز سالانه بیش از ۳ هزارتن تولید داریم که در افق ۱۴۰۴ این عدد به ۲۰هزارتن خواهد رسید.

وقتی نرخ ۵۰ گرم خاویار از ۲ میلیون تومان می‌گذرد قطعا وجود خاویار در میز صبحانه آن را به صبحانه‌ای لاکچری تبدیل می‌کند.

برخی افراد نیز سالاد آووکادو و خاویار می خورند. سالاد خاویار و آووکادو، یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذ تزین انواع بسیار کمیاب سالاد است.

با توجه به قیمت‌های بالا ۱۰۰گرم خاویار که برای چند روز صبحانه یک خانواده استفاده می‌شود از حقوق ماهیانه یک کارگر گران تر است و با قیمت ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می رسد. قیمت این ماده غذایی در خارج از کشور نیز بسیار بالا است. ۱۰۰ گرم خاویار در کشورهای خارجی ۲۵۰ دلار به فروش می رسد که با حساب دلار ۲۸ هزار تومان ۷ میلیون تومان است. در نتیجه صادرات این محصول ارزآوری قابل توجهی برای کشور ما دارد.

همچنین لازم به ذکر است که خاویار در دسته مواد غذایی لاکچری قرار دارد و فقط در برخی از خانه‌ها استفاده می‌شود.

کد خبر 697078 برچسب‌ها خبر مهم قیمت - تنظیم بازار خاویار وزارت جهاد کشاورزی گرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم قیمت تنظیم بازار خاویار وزارت جهاد کشاورزی گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳

در گفتگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی با مشارکت تشکل‌ها مورد بررسی قرار گرفت و آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و آقای کاشانی رئیس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ به سوالاتی پاسخ دادند.

پیمان پاک گفت: وقتی عرضه از تقاضا فزونی بگیرد و اختلاف داشته باشد، تنظیم بازار محقق نمی‌شود، وقتی شما نتوانید تولید را تثبیت کنید و با هرگونه سیاست و فشاری نمی‌توان به ثبات و تعادل دست پیدا کنیم. کالای تخم مرغ در این زمینه یک نمونه است و ما طی سال گذشته رشد و رونق تولید داشتیم و در کنار آن برای افزایش عرضه باید به تولید کننده هم اطمینان بدهیم. ما در ۶ ماهه اول سال به دلیل افزایش دما کاهش مصرف را داریم و در شش ماهه دوم افزایش تقاضا داریم. برای تنظیم این موضوع، یک راه این بود که دولت با همراهی بخش خصوصی، برنامه ریزی کند مازاد عرضه را به بازار کشور‌های اطراف صادر کند.

در ادامه کاشانی گفت: سال ۱۴۰۰، واردکننده تخم مرغ بودیم و با حضور دولت جدید با واگذاری کلیه وظایف تولید و صادرات به تشکل ها، سال ۱۴۰۱، ۵۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ رقم صادرات به ۱۳۷ هزار تن رسیده که این رقم بسیار قابل توجه است. هدفگذاری ما برای امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن صادرات است. ترکیه که کشور رقیب ما است، امسال نسبت به آنها تولید بهتری داشتیم. در سال ۱۳۹۹، ۹۰۰ هزار تن تولید تخم مرغ ما بوده، امسال این میزان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

او افزود: در گذشته صادرات سنتی به عراق یا افغانستان داشتیم، اما اکنون به قطر، امارات، ترکمنستان و حتی در مقاطعی به پاکستان صادر کنیم. اولین محموله صادرات به روسیه نیز هفته آینده ارسال می‌شود. روسیه یکی از کشور‌هایی است که ضوابط بهداشتی سختی دارد، اما برای نخستین بار صادرات این کالا به روسیه انجام می‌شود. 

پیمان پاک در خصوص تامین نهاده گفت: ۷۰ درصد قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ در حوزه نهاده‌ها است در یک سال گذشته هدف وزارت جهاد این بوده که قیمت تمام شده تولید را کاهش دهد. از جمله نکات مهم در هزینه تمام شده تولید طیور، بخش نهاده هاست. نهاده‌ها امروز به صورت مدت دار و در یک بازه مشخص با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد. این الگو در تولید مرغ نیز اجرا خواهد شد. وقتی مرغدار بداند که برای شش ماه آینده، نهاده دارد، افزایش تولید اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • هنری که لاکچری شده!
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد
  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید